Cadou Nunta

15 lei

Cadou nunta – cutiute cu biscuiti personalizati.

Important!

Vă rugăm să consultați termenii și condițiile aici.

Comenzile cu plata online se livrează doar după recepționarea contravalorii lor. Nu onorăm comenzile plasate într-un interval mai mic de 24 ore față de momentul livrării.

Prețul pentru torturile personalizate în pastă de zahăr / cremă de unt / glazuri colorate, crește cu 10 lei/kg față de prețurile afișate.

Prețurile exprimate se referă strict la produs, ambalajele, transportul și accesoriile atrag costuri suplimentare.

Manopera figurinelor comestibile variază între 38 și 75 lei / buc, în funcție de complexitate și dificultatea realizării lor și se taxează suplimentar față de prețul/ kg. Figurinele sunt realizate din pastă de zahăr și pot conține elemente necomestibile (scobitori, sarme speciale). Prețul lor se calculează pe manoperă, gramajul acestora intră în prețul/kg. Vă informăm că pot exista diferențe de culoare, textură și formă în produsul final. Cantitatea minimă la care se pot realiza torturile personalizate este 2,5-3kg. Comanda minimă pentru torturile simple este 1 kg. Pentru torturile personalizate 3D (ex: in forma de masini, dinozaur etc.) pretul este 120 lei/kg, cantitatea minima pentru comanda fiind aprox. 4 kg. Imaginile comerciale ale produselor sunt cu titlu de prezentare; nuanțele folosite pentru modele și în paletar sunt orientative și pot varia; torturile și figurinele sunt executate manual, și pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil și poate colora limba/mâinile, este recomandat sa consumați cu prudență. Figurinele pot contine și elemente necomestibile de susținere (scobitori, sarme speciale).

Pozele comestibile se taxează cu 28 lei/ buc (foaie A4), indiferent de dimensiunea tortului.

Cantitatea finală a produsului comandat, in funcție de sortimentul ales, greutate si personalizarea aleasă poate varia cu până la +/- 25% din greutatea estimată. Nu vom taxa suplimentar dacă produsul depașește acestă valoare.

Cofetărie Laborator Hartă