Info evenimente

Tortul

Macheta. Prețul unui etaj decorativ variază între 150-200 lei, dar pentru un decor foarte complex prețul poate crește. Pentru servirea invitaților puteți alege sortimentele din gama noastra de prajituri individuale.

Prețul porțiilor individuale nu este negociabil, indiferent de numarul lor.

Tort real (etajul superior al machetelor) sau pentru suport plexiglas. Prețul diferă în funcție de sortimentul ales și modul de prezentare. Tortul va avea între 1,8 si 3,5 kg, în funcție de decor.

Tortul natural. Presupune un tort pe mai multe etaje, maxim 5, și o cantitate minima de 7,5 kg (3 etaje). Daca modelul tortului nu va fi suficient numarului de invitati, vor exista felii suplimentare în completare. Nu recomandăm acest tip de servire decât pentru evenimentele cu un numar maxim de 200 invitați.

Candy-bar (bufet dulce)

Candy-bar standard: prețul este 13 lei/100 gr./persoană și cuprinde minim 8 sortimente de produse, dintre cele de la secțiunea Delicatese, iar opțional și de la secțiunile Prăjituri de casă și Tarte . Prețul include transportul și amenajarea produselor și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș. Dacă se doresc și elemente de décor graphic (etichete, printuri nume, printuri dedicații etc) se percepe un cost fix suplimentar de 30 lei pentru etichete produse si 20 lei / coala pentru printuri mari (nume, dedicații etc). Cantitatea minima pentru amenajarea unui candy-bar pe care o acceptam este 45 persoane. Daca doriti amenajarea unui candybar pentru mai putin de 45 persoane, se va achita suplimentar costul de amenajare si transport in valoare de 120 lei.

Candy-bar tematic: Pentru decoruri și produse cu decor tematic pretul se va personaliza în funcție de dificultatea și timpul de realizare a produselor cu 50-100% față de prețul standard.

Fruit bar: la cererea clientilor asiguram aprovizionarea evenimentelor și cu fructe, la prețul de 4 lei/150 gr./persoana. Prețul include pregătirea fructelor pentru servire și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș.

Servicii livrare și servire

Stimați clienți, vă aducem la cunoștiință că livrarea și servirea produselor în localuri presupun costuri suplimentare . În cazul în care este necesar și la solicitarea dvs. vă punem la dispoziție urmatoarele servicii, contracost și în limita disponibilității. Pentru evenimente în afara orașului tariful se calculează raportat la distanță.

Livrari simple pe raza orașului Tg. Mures: 30 lei/ eveniment. Livrarea comenzilor de o valoare egala sau mai mare de 500 lei, pe raza orașului Tg. Mures, este gratuită.

Evenimente cu monoportii aranjare/servire

  • Eveniment ≥ 50 pers = 30 lei / eveniment
  • Eveniment ≥ 100 pers = 50 lei / eveniment
  • Eveniment ≥ 200 pers = 80 lei / eveniment
  • Eveniment ≥ 350 pers = 100 lei / eveniment
  • Eveniment ≤ 360 pers = 120 lei / eveniment

Evenimente feliat tort feliere

  • Eveniment ≥ 100 pers = 80 lei / eveniment
  • Eveniment ≥ 200 pers = 100 lei / eveniment
  • Eveniment ≥ 350 pers = 150 lei / eveniment
  • Eveniment ≤ 350 pers = 180 lei / eveniment

Cofetărie Laborator Hartă