În perioada 17 - 22 noiembrie laboratorul și cofetăria sunt închise. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Termeni și condiții

SC Cofetaria Artizan SRL comercializează produse destinate consumului, fără restricții, sub formă proaspătă. Produsele sunt fabricate într-un sistem de siguranță a alimentului, iar la cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. SC Cofetaria Artizan SRL nu iși asumă răspunderea de a garanta că produsele noastre nu conțin deloc alergeni. În laboratorul nostru se folosesc ingrediente cu potențial alergen: lapte și preparate din lapte, oua, fructe cu coajă lemnoasa, faina de grâu (gluten), semințe de susan. În cazul în care ne solicitați produse fară unul sau mai multe din aceste ingrediente vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a limita riscul contaminării, dar este responsabilitatea dvs. să ne anunțați dacă suferiți de alergii. Produsele noastre nu sunt recomandate a fi consumate te persoanele cu diabet zaharat, decât în cazul în care se comandă produse special destinate persoanelor cu această afecțiune. Nu se recomanda consumul de produse care conțin cafea sau coloranți de către copii întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.

Toate produsele SC Cofetaria Artizan SRL sunt lucrate manual, de la prajituri și până la torturi, iar din acest motiv se vor regăsi variații de textura și culoare în produsul pe care îl veți achiziționa. Toate imaginile din pliantele si de pe site-ul nostru www.cofetaria-artizan.ro, sau pagina de Facebook sunt sugestii de prezentare, avand un caracter pur informativ. Nu garantam in nici un fel ca putem reproduce identic un model, fie de pe site-ul nostru fie din imaginile prezentate de client, din alte medii. Comenzile se preiau on-line, doar prin intermediul site-ului nostru www.cofetaria-artizan.ro sau personal, la unul dintre sediile firmei. Termenul minim de preluare a comenzilor pentru torturile simple, nepersonalizate, este de 24 ore, iar pentru torturile personalizate cu pastă de zahăr sau alte decorațiuni, este de 5 zile,  în limita disponibilității. Comenzile online sunt valide doar după confirmarea acestora. Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 3 săptămâni înainte. În momentul atingerii capacităţii maxime de producţie a laboratorului nostru, preluarea comenzilor va înceta.

Pentru comenzile personalizate de peste 30 felii se va achita in avans 30% din valoarea aproximata a comenzii. În cazul contramandării comenzii, avansul nu se restituie Pentru comenzile preluate la  unul din sediile SC Cofetaria Artizan SRL clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze. Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. Luând în considerare caracterul perisabil al produselor comercializate, SC Cofetaria Artizan SRL nu va lua în considerare eventualele reclamații privind calitatea produselor, la un termen ce depășește 24 ore se la preluarea lor și doar dacă se face dovada bonului de casă.  În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul se obligă să anunţe acest lucru telefonic sau prin e-mail. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 2 zile înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 4 zile înainte. Comenzile personalizate  de peste 30 porții necesită plata în avans, integrală sau parţială (30% din valoare). Renunţarea la comandă și returnarea avansului se acceptă cu cel puţin 3 zile înainte de data eliberării comenzii. In caz contrar se va reține valoarea avansului. Avansurile încasate cu numerar sau card se returnează doar în baza bonului fiscal.

Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client și SC Cofetaria Artizan  SRL. La preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon pe care le vom folosi pentru a lua legătura cu dvs. doar în ceea ce privește comanda depusa și în nici un caz nu le folosim la o data ulterioară sau în alt scop.

Pentru figurinele 3D, realizate manual, se percepe o taxă de manoperă/ bucată, în plus față de prețul tortului/kg. Acest cost variază între 25-95 lei, în funcție de dificultatea și complexitatea figurinelor solicitate.
Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile. Pentru torturile personalizate în forme 3D ( mașini, cifre, animale etc.) pretul/ kg va fi mai mare decât al unui tort în formă clasică. Cantitatea minimă garantată  pentru torturi personalizate cu pastă de zahăr este de 2,5-3 kg, iar pentru cele 3D, 4 kg. Cantitatea finală a produsului comandat poate varia cu +/- 35 %, depinzând de sortimentul ales și tipul decorului solicitat.

Produsele comandate se pot ridica de la Cofetăria Artizan, din Târgu Mureș, str. Mihai Viteazu nr 4 sau Laboratorul Cofetăriei Artizan din Sântana de Mureș, str. Principală nr. 621. În limita disponibilității asigurăm livrarea gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 500 lei, pe raza orașului Târgu Mureș. Pentru distanțe mai mari sau comenzi sub această valoare, putem asigura livrarea produselor contracost, la solicitarea clientului. Prețurile exprimate în comanda tortului/prajiturilor nu acoperă servicii suplimentare precum felierea torturilor și servirea prajiturilor. Aceste servicii le putem oferi contracost, la solicitarea expresă a clientului.

Pentru comenzile dvs. și produsele ridicate din magazin, vă punem la dispoziție, contracost, următoarele tipuri de ambalaje, care NU sunt incluse în prețul produselor achiziționate:

Cutie prajitura mini – 1 leu
Cutie prajituri mica cu maner– 1.5 lei
Cutie prajituri mica  – 2 lei
Cutie tort/prajituri cu maner mica – 1.5 lei
Cutie tort/prajituri cu maner medie – 2 lei
Cutie tort/ prajituri mare cu maner – 2.5 lei
Cutie tort/prajituri medie – 3 lei
Cutie tort L patrata -3.5 lei
Cutie tort/prajituri mare – 4 lei
Cutie tort X(patrata)-5 lei
Cutie tort XL – 5,5 lei
Cutie tort XXL – 8 lei
Cutie 3 buc macarons – 2 lei
Cutie 5 buc macarons – 3 lei
Cutie 6 buc macarons – 3,5 lei
Cutie 15 macarons – 7 lei
Cutie bomboane mica – 2 lei
Cutie bomboane mare -3 lei

Pentru torturile cu design special si un diametru de 25, 30, 40 cm:

Platforma tort special  – 10 lei
Platforma tort special XL – 15 lei
Platforma tort special XXL – 20 lei

Cofetărie Laborator Hartă