Candy Bar

Candy-bar “Optim”: prețul este 20lei/100 gr. porția/persoană și cuprinde 6-7 varietăți din următoarele sortimente de produse: mini-tarte, vafe cu ciocolată, cannoli, rulouri cu creme, cakepops, trufe de ciocolată, mini-brioșe, prăjituri de casă. Prețul include transportul și amenajarea produselor și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș. Dacă se doresc și elemente de decor grafic (etichete, printuri nume, printuri dedicații etc) se percepe un cost fix suplimentar de 30 lei pentru etichete produse si 35 lei / coala pentru printuri mari (nume, dedicații etc). Cantitatea minimă pentru amenajarea unui candy-bar pe care o acceptăm este 45 porții. Dacă doriți amenajarea unui candy-bar pentru mai puțin de 45 porții, se va achita suplimentar costul de amenajare și transport, în valoare de 350 lei. Pentru transport în locații la o distanță mai mare de 10 km de Târgu Mureș se va calcula taxă de transport.

Candy-bar “Superior”: prețul este 25 lei/100 gr. porția/persoană și cuprinde 8-10 varietăți din următoarele variante de produse: macarons, borcănele delicioase, mini-cheesecake, mini-amandine, mini-brownie, mini-tarte, choux, mini-pavlova, cakepops, mini-brioșe, cannoli, rulouri cu creme, vafe cu ciocolată, biscuiți, mini-mousse. Prețul include transportul și amenajarea produselor și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș. Dacă se doresc și elemente de decor grafic (etichete, printuri nume, printuri dedicații etc) se percepe un cost fix suplimentar de 50 lei pentru etichete produse si 45 lei / coala pentru printuri mari (nume, dedicații etc). Cantitatea minimă pentru amenajarea unui candy-bar pe care o acceptăm este 45 porții. Dacă doriți amenajarea unui candy-bar pentru mai puțin de 45 porții, se va achita suplimentar costul de amenajare și transport, în valoare de 350 lei. Pentru transport în locații la o distanță mai mare de 10 km de Târgu Mureș se va calcula taxă de transport.

Candy-bar tematic: Pentru decoruri și produse cu decor tematic se va adăuga separat costul manoperei decorurilor tematice solicitate de către clienți ( între 50-300 lei/ eveniment).

Fruit-bar: la cererea clienților asigurăm aprovizionarea evenimentelor și cu fructe, la prețul de 6 lei/100 gr./persoana. Prețul include pregătirea fructelor pentru servire și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș.

Fântână de ciocolată: 700 lei/eveniment până la 150 persoane, iar peste se mai adaugă 2 lei/ persoană.

Afișez toate cele 34 de rezultate

Cofetărie Laborator Hartă