Candy Bar

Candy-bar “Optim”: prețul este 16lei/100 gr. porția/persoană și cuprinde 6-7 varietăți din următoarele sortimente de produse: mini-tarte, vafe cu ciocolată, cannoli, rulouri cu creme, cakepops, trufe de ciocolată, mini-brioșe, prăjituri de casă. Prețul include transportul și amenajarea produselor și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș. Dacă se doresc și elemente de decor grafic (etichete, printuri nume, printuri dedicații etc) se percepe un cost fix suplimentar de 30 lei pentru etichete produse si 35 lei / coala pentru printuri mari (nume, dedicații etc). Cantitatea minimă pentru amenajarea unui candy-bar pe care o acceptăm este 45 porții. Dacă doriți amenajarea unui candy-bar pentru mai puțin de 45 porții, se va achita suplimentar costul de amenajare și transport, în valoare de 350 lei. Pentru transport în locații la oa distanță mai mare de 10 km de Târgu Mureș se va calcula taxă de transport.

Candy-bar “Superior”: prețul este 22 lei/100 gr. porția/persoană și cuprinde 8-10 varietăți din următoarele variante de produse: macarons, borcănele delicioase, mini-cheesecake, mini-amandine, mini-brownie, mini-tarte, choux, mini-pavlova, cakepops, mini-brioșe, cannoli, rulouri cu creme, vafe cu ciocolată, biscuiți, mini-mousse. Prețul include transportul și amenajarea produselor și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș. Dacă se doresc și elemente de decor grafic (etichete, printuri nume, printuri dedicații etc) se percepe un cost fix suplimentar de 30 lei pentru etichete produse si 35 lei / coala pentru printuri mari (nume, dedicații etc). Cantitatea minimă pentru amenajarea unui candy-bar pe care o acceptăm este 45 porții. Dacă doriți amenajarea unui candy-bar pentru mai puțin de 45 porții, se va achita suplimentar costul de amenajare și transport, în valoare de 350 lei. Pentru transport în locații la oa distanță mai mare de 10 km de Târgu Mureș se va calcula taxă de transport.

Candy-bar tematic: Pentru decoruri și produse cu decor tematic se va adăuga separat costul manoperei decorurilor tematice solicitate de către clienți ( între 50-300 lei/ eveniment).

Fruit-bar: la cererea clienților asigurăm aprovizionarea evenimentelor și cu fructe, la prețul de 6 lei/100 gr./persoana. Prețul include pregătirea fructelor pentru servire și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș.

Fântână de ciocolată: 700 lei/eveniment până la 150 persoane, iar peste se mai adaugă 2 lei/ persoană.

Afișez toate cele 28 de rezultate

Cofetărie Laborator Hartă

0
    0
    Coș
    Coșul este golÎnapoi la produse