Tort de nunta “Regal”

la cerere lei / kg

Tort de nunta supraetajat, se poate personaliza cu pastă de zahăr.

Sunt de acord cu termenii și condițiile

Important!

Vă rugăm să consultați termenii și condițiile aici.

Prețul pentru torturile personalizate în pastă de zahăr sau cremă de unt este 83 lei/ kg pentru gama clasic și de 93 lei/kg pentru gama premium.

Manopera figurinelor comestibile variază între 35 și 75 lei / buc, în funcție de complexitate și dificultatea realizării lor și se taxează suplimentar față de prețul/ kg. Figurinele sunt realizate din pastă de zahăr și pot conține elemente necomestibile (scobitori, sarme speciale).

Prețul lor se calculează pe manoperă, gramajul acestora intră în prețul/kg. În cazul produselor personalizate vă informăm că pot exista diferențe de culoare, textură și formă în produsul final. Cantitatea minimă la care se pot realiza torturile cu pastă de zahăr sau în cremă de unt este 2,5-3kg. Pentru torturile personalizate 3D (ex: in forma de masini, dinozaur etc.) pretul este 100 lei/kg, cantitatea minima pentru comanda fiind aprox. 4 kg. Imaginile comerciale ale produselor sunt cu titlu de prezentare; nuanțele folosite pentru modele și în paletar sunt orientative și pot varia; torturile și figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil și poate colora limba/mâinile, este recomandat sa consumati cu prudență. Figurinele pot contine elemente necomestibile (scobitori, sarme special).

Pozele comestibile se taxează cu 25 lei/ buc (foaie A4), indiferent de dimensiunea tortului.

Cantitatea finală a produsului comandat, in funcție de sortimentul ales, greutate si personalizarea aleasă poate varia cu până la +/- 35% din greutatea estimată. Nu vom taxa suplimentar dacă produsul depașește acestă valoare!

Atenție! Produsele noastre conțin alergeni, vă rugăm cereți detalii suplimentare. La comandă realizăm și produse speciale, pentru diferite diete.

Detalii livrare

Produsele comandate se pot ridica de la: Cofetăria Artizan din Târgu Mureș, Stada Mihai Viteazul nr. 4 sau Laboratorul Artizan din Sântana de Mureș, Strada Principală nr. 621.

Livrarea este gratuită pe raza municipiului Târgu Mureș dacă valoarea comenzii este egală sau peste 500 lei.

Cofetărie Laborator Hartă