Tort de Botez „Robert”

la cerere (min.6 kg) lei / kg

Tort de Botez pentru Robert, cu ocazia primul eveniment important din viata sa, Botezul.

Se poate personaliza cu pastă de zahăr.

Important!

Vă rugăm să consultați termenii și condițiile aici.

Comenzile cu plata online se livrează doar după recepționarea contravalorii lor. Nu onorăm comenzile plasate într-un interval mai mic de 24 ore față de momentul livrării.

Prețul pentru torturile personalizate în pastă de zahăr / cremă de unt / glazuri colorate, crește cu 10 lei/kg față de prețurile afișate.

Prețurile exprimate se referă strict la produs, ambalajele, transportul și accesoriile atrag costuri suplimentare.

Putem realiza fără gluten și sortimentele Zenit, Arlechino, Yoghi și Bavareză, 100 lei/ kg.

Manopera figurinelor comestibile variază între 40 și 100 lei / buc, în funcție de complexitate și dificultatea realizării lor și se taxează suplimentar față de prețul/ kg. Figurinele sunt realizate din pastă de zahăr și pot conține elemente necomestibile (scobitori, sarme speciale). Prețul lor se calculează pe manoperă, gramajul acestora intră în prețul/kg. Vă informăm că pot exista diferențe de culoare, textură și formă în produsul final. Cantitatea minimă la care se pot realiza torturile personalizate este 2,5-3kgComanda minimă pentru torturile simple este 1 kg. Pentru torturile personalizate 3D (ex: in forma de masini, dinozaur etc.) prețul este 140 lei/kg, cantitatea minimă pentru comanda fiind aprox. 4 kg. Imaginile comerciale ale produselor sunt cu titlu de prezentare; nuanțele folosite pentru modele și în paletar sunt orientative și pot varia; torturile și figurinele sunt executate manual, și pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil și poate colora limba/mâinile, este recomandat să consumați cu prudență. Figurinele pot contine și elemente necomestibile de susținere (scobitori, sarme speciale).

Pozele comestibile se taxează cu 30 lei/ buc (foaie A4), indiferent de dimensiunea tortului.

Cantitatea finală a produsului comandat, in funcție de sortimentul ales, greutate și personalizarea aleasă poate varia cu până la +/- 25% din greutatea estimată. Nu vom taxa suplimentar dacă produsul depășește această valoare.

Cofetărie Laborator Hartă