Prajitură de migdale cu ciocolată și portocale (fără gluten)

75 lei / kg

Va prezentam un desert ce nu contine faina de grau, compusa dintr-un blat umed din pudra de migdale, portocale macinate, zahar, unt si oua si o insertie de cacao cu pudra de migdale si unt.

Notă : Mai putem realiza fără gluten sortimentele Zenit, Arlechino, Yoghi și Bavareză

Sunt de acord cu termenii și condițiile

NOU! Plata cu cardul! După plasarea comenzii veți primi mai multe detalii. Duminica nu preluăm comenzi cu livrare în aceeași zi

Important!

Vă rugăm să consultați termenii și condițiile aici.

Prețul pentru torturile personalizate în pastă de zahăr / cremă de unt / glazuri colorate, crește cu 10 lei/kg față de prețurile afișate.

Prețurile exprimate se referă strict la produs, ambalajele și accesoriile atrag costuri suplimentare.

Manopera figurinelor comestibile variază între 38 și 75 lei / buc, în funcție de complexitate și dificultatea realizării lor și se taxează suplimentar față de prețul/ kg. Figurinele sunt realizate din pastă de zahăr și pot conține elemente necomestibile (scobitori, sarme speciale). Prețul lor se calculează pe manoperă, gramajul acestora intră în prețul/kg. Vă informăm că pot exista diferențe de culoare, textură și formă în produsul final. Cantitatea minimă la care se pot realiza torturile personalizate este 2,5-3kg. Pentru torturile personalizate 3D (ex: in forma de masini, dinozaur etc.) pretul este 100 lei/kg, cantitatea minima pentru comanda fiind aprox. 4 kg. Imaginile comerciale ale produselor sunt cu titlu de prezentare; nuanțele folosite pentru modele și în paletar sunt orientative și pot varia; torturile și figurinele sunt executate manual, și pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil și poate colora limba/mâinile, este recomandat sa consumați cu prudență. Figurinele pot contine și elemente necomestibile de susținere (scobitori, sarme speciale).

Pozele comestibile se taxează cu 25 lei/ buc (foaie A4), indiferent de dimensiunea tortului.

Cantitatea finală a produsului comandat, in funcție de sortimentul ales, greutate si personalizarea aleasă poate varia cu până la +/- 25% din greutatea estimată. Nu vom taxa suplimentar dacă produsul depașește acestă valoare.

Cofetărie Laborator Hartă

Pentru siguranța tuturor vă punem la dispoziție posibilitatea de plată on-line cu cardul bancar. După finalizarea comenzii vă transmitem un link de plată, odată ce plata este confirmată produsele vă vor fi livrate în cele mai bune condiții de igienă și cu minim de contact fizic.