Ioana și Călin

Sunt de acord cu termenii și condițiile

Important!

Vă rugăm să consultați termenii și condițiile aici.

Prețul pentru torturile personalizate în pastă de zahăr sau cremă de unt este 90 lei/ kg pentru gama clasic și de 100 lei/kg pentru gama premium. Prețurile exprimate se referă strict la produs, ambalajele și accesoriile atrag costuri suplimentare.

Manopera figurinelor comestibile variază între 38 și 75 lei / buc, în funcție de complexitate și dificultatea realizării lor și se taxează suplimentar față de prețul/ kg. Figurinele sunt realizate din pastă de zahăr și pot conține elemente necomestibile (scobitori, sarme speciale). Prețul lor se calculează pe manoperă, gramajul acestora intră în prețul/kg.

În cazul produselor personalizate vă informăm că pot exista diferențe de culoare, textură și formă în produsul final.

Cantitatea minimă la care se pot realiza torturile cu pastă de zahăr este 2,5-3kg.

Cantitatea minimă pentru comenzi la sortimentele de prăjituri este 0,5 kg, iar pentru torturile simple 1 kg.

Pentru torturile personalizate 3D (ex: în formă de mașini, dinozaur etc.) prețul este 100 lei/kg, cantitatea minimă pentru comandă fiind aprox. 4 kg.

Imaginile comerciale ale produselor sunt cu titlu de prezentare; nuanțele folosite pentru modele și în paletar sunt orientative și pot varia; torturile și figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil și poate colora limba/mâinile, este recomandat să consumați cu prudență. Figurinele pot conține elemente necomestibile (scobitori, sârme speciale).

Pozele comestibile se taxează cu 25 lei/ buc (foaie A4), indiferent de dimensiunea tortului.

Cantitatea finală a produsului comandat, în funcție de sortimentul ales, greutate și personalizarea aleasă poate varia cu până la +/- 35% din greutatea estimată. Nu vom taxa suplimentar dacă produsul depășește această valoare!

Cofetărie Laborator Hartă