Cocediu în perioada 29 iulie - 12 august. Cofetăria și laboratorul vor fi închise. Nu preluăm comenzi pentru această perioadă. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Info evenimente

Prețul monoporțiilor de tort nu este negociabil, indiferent de numărul lor.

Tortul de nuntă

Machetă. Prețul unui etaj decorativ este de 150-200 lei, dar pentru un decor foarte complex prețul poate crește.

Tort superior machete pentru suport plexiglas. Prețul diferă în funcție de sortimentul ales și modul de prezentare. Tortul va avea între 1,8 și 3,5 kg, în funcție de decor.

Tortul natural. Presupune un tort pe mai multe etaje, maxim 5 și o cantitate minimă de 7,5 kg (3 etaje). Acesta se va felia în cadrul evenimentului. Dacă modelul tortului nu va fi suficient numărului de invitați, vor exista felii suplimentare în completare. Nu recomandăm acest tip de servire decât pentru evenimentele cu un număr maxim de 200 invitați.

Candy Bar

Pachet candy-bar: prețul este 11 lei/100 gr./ persoană și cuprinde minim 8 sortimente de produse, dintre cele de la secțiunea Delicatese, iar opțional și de la secțiunea Prăjituri de casă sau Tarte. Prețul include transportul, amenajarea produselor și împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș. Dacă se doresc și elemente de decor grafic (etichete, printuri nume, printuri dedicații etc) se percepe un cost fix suplimentar de 30 lei pentru etichete produse și 20 lei / coală pentru printuri mari (nume, dedicații etc). Cantitatea minimă pentru amenajarea unui candy-bar pe care o acceptăm este 30 persoane.

Pachet candy-bar + fruit-bar: 16 lei/ persoană (100 gr. Prăjituri + 150 gr. fructe). Prețul include transportul, amenajarea produselor, împrumutul suporților și vaselor, pe raza orașului Târgu-Mureș. Dacă se doresc și elemente de decor grafic (etichete, printuri nume, printuri dedicații etc) se percepe un cost fix suplimentar de 25 lei pentru etichete produse și 15 lei / coală pentru printuri mari (nume, dedicații etc).

Atenție: Pachetul nostru de candybar nu presupune și alte aranjamente în afara celor descrise mai sus, daca doriți o personalizare mai elaborată, cu recuzită decorativă tematică suplimentară, este obligatoriu să specificați acest lucru și poate atrage costuri suplimentare!!!

Pachet complet: dacă optați pentru candy-bar + tort pentru un eveniment de minim 30 persoane, beneficiați de un discount de 5% pentru toate produsele, iar pentru evenimentele ce depășesc 150 persoane discountul va fi 7%.

Servicii suplimentare servire

Stimați clienți, vă aducem la cunoștință că livrarea produselor nu implică și servirea lor în farfurii. În cazul în care este necesar și la solicitarea dvs. vă punem la dispoziție următoarele servicii, contra cost:

SERVIRE   evenimente suport plexi

Eveniment  ≥  50 pers  =  30 lei / eveniment
Eveniment  ≥  100 pers  =  50 lei / eveniment
Eveniment  ≥  200 pers  =  60 lei / eveniment
Eveniment  ≥ 350 pers  =  80 lei / eveniment
Eveniment  ≤ 360 pers  =  100 lei / eveniment

SERVIRE  feliat tort

Eveniment  ≥  50 pers  =  40 lei / eveniment
Eveniment  ≥   100 pers  =  60 lei / eveniment
Eveniment  ≥  200 pers  =  80 lei / eveniment
Eveniment  ≥ 350 pers  =  100 lei / eveniment
Eveniment  ≤ 360 pers  =  110 lei / eveniment

Cofetărie Laborator Hartă